Guestbook
Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Michael Herrström, den 30. sep, 2018
Vi hade en fantastisk vecka i ert underbara hus! Vilket läge!!

Vi njöt i fulla drag. Härliga middagar på terassen, stenhårda boulematcher på kvällarna och svalkande bad i poolen.
Mycket sightseeing.

Har sett på döttrarnas Instagram att det är mycket ”önska sig tillbaka” till La Fontana och det tycker jag nog är högsta betyg.

Något vi har uppskattat väldigt mycket är alla tips vi har fått. Trots mina ibland lite ”konstiga” frågor så har ni varit väldig tillmötesgående.

Vi har sparat kontaktuppgifterna till er så det är inte alls omöjligt att vi hör av oss igen.

Varma hälsningar,
Michael med familj


E-post:
Skrivet av Tomas, den 20. jul, 2015
Vi hade en fantastisk tid i La Fontana och är verkligen jättenöjda! Både Casoli och Camaiore är jättecharmigt och husets läge uppe i bergen är verkligen spektakulärt. Vi hann med att besöka källorna i Casoli och gå på en rad restauranger inklusive Il Chiosco nel Bosco. Vi besökte Lucca, Pisa, Cinque Terra. Vi badade en del på den kommunala delen av stranden i Lido di Camaiore och kan varmt rekommendera den. Barnen älskade poolen i huset och vi mätte som varmast upp 26 graders vattentemperatur.:)

Utbudet i Camaiore av små kött-, fisk-, grönsakshandlare var jättebra och det var ett väldigt charmigt sätt att handla på.

Avslutningsvis var Ulla och Patrick mycket proffsiga uthyrare som visade stor omtanke om oss och gav oss jättemycket tips inför och under vår vistelse.

Varma hälsningar

Tomas, Sofia, Elna, Irma, Folke, Jonas, Elisabet, Anton, Wilhelm och Simon


E-post:
Skrivet av Susanne Lemoine, den 22. jun, 2015
Ett stort tack till er, Ulla och Patrick för alla tips och all hjälp.
Veckan i La Fontana och Toscana gick alldeles för fort. På er underbara terass under taket njöt vi alla frukostar även en del luncher och middagar. Många trevliga utflykter som Ferarrimuseet i Modena, Leonardo di Vinchis födelseby, Pisa med en fantastiskljusfest, cinque terre och så förstås vingårdsbesök i Chantiområdet. Bad och sol hann vi också med.
Hälsningar från oss fyra.
Susanne, Per, Stina och Åke


E-post:
Skrivet av Eva Pålsson, den 9. jun, 2015
Skrivet av Eva Pålsson den 9 maj 2015

Jag ville umgås med min familj i en vecka och hittade La Fontana på blocket och föll för husets charm. Vi var 6 vuxna och lilla Elton (8 mån) som for iväg och levde gott i Casoli och La Fontana. Det blev vandringar i bergen, utflykt till b.l.a Pisa och Florens. Goda middagar hemma i trädgården och även på byns restauranger. Vi hade det jättebra! Hälsningar Eva, Janne, Kim, Jill, Elton, Marcus och Sandra


E-post:
Skrivet av Marith Engman, den 3. sep, 2014
Helt underbara dagar i Casoli och i villa La Fontana . Tur med vädret bara några enstaka skurar. Vi var 9 kvinnor och utrymmet var perfekt. Vi gjorde utflykter till olika ställen runt om bla till Viareggio där vi badade i havet. Vi är verkligen nöjda. Ett vackert hus på en vacker plats som jag kan varmt rekommendera. Vi var där mellan 12/8-23/8 2014 Hälsningar från nio nöjda damer genom Marith Engman


E-post:
Skrivet av Hjalmar Jonsson, den 3. jun, 2014
La Fontana finns i byn Casoli.
och den stugan den var inte dålig!
vi tillbringade tid,
med ro och i frid,
det huset det var riktigt pråligt!

-

Man kan säga att huset var fint
naturen gjorde allting intimt
med hissnande höjder
vart jag riktigt nöjder
en vistelse så legitim.


E-post:
Skrivet av Dietwald Nimmervoll, 29.sep, 2013, den 29. sep, 2013
Vi kunde inte hitta ett bättre ställe att fira min 70årsdag med familj än på underbara La Fontana. 5 vuxna och 2 treåringar trivdes i huset under sju dagar med pool och utflykter till både naturliga sötvattenspooler och havet. Utöver korta kulturturer till Pisa och Lucca blev Il Chiosco Nel Bosco ett speciellt minne, vilken sagollk beefsteak!
Tack Ulla och Patrick för jätte trevlig service och uppskattad uppvaktning.
Det blir ett fint minne!


E-post:
Skrivet av Anita Hultin, den 17. sep, 2013
Åter hemma i vardagen efter en underbar vecka i Toscana.
8 damer från Varberg, fördelade i två bilar, har vi åkt runt och upplevt massor. Det har blivit många glada skratt, massor av god mat och dryck, härliga bad i pool och i Medelhavet, helt fantastiska vackra vyer, bra shopping och många andra minnesvärda upplevelser.
Det lutande tornet och andra kulturella byggnader i Pisa, var en upplevelse.
Den muromgärdade staden San Gimignano, som är uppsatt på Unescos världsarvslista var väl värd ett besök.
Vi har varit på vingårdar för provsmakning och då även njutit av den mäktiga miljön. Den vingården vi uppskattade mest hette Monte Bernandi.
På marknaden i Camaiore köpte vi kläder. Även i Pisa och Lucca shoppade vi loss; väskor, skor och sjalar till bra priser.
En heldagsutflykt till vackra Cinque Terre gav mersmak. En härlig dag med vandring och bad.
God mat och dryck var genomgående för hela resan, men Osterian Il Chiosco Nel Bosco måste nämnas. Två gånger var vi där eftersom service, mat, dryck och priser inte går att slå.
Utöver alla utflykter gjorde La Fontana vår resa minnesrik. Dess rustika miljö med vackra badrum, sköna sängar, fräsch pool, vackert porslin, innetofflor innanför dörren m.m. gjorde att vi trivdes så bra i huset.
Sist men inte minst så vill vi, alla 8, TACKA Ulla och Patrick för alla tips, råd och för att vi fick hyra La Fontana.

"The 8 ladies" från Varberg/ genom AnitaE-post:
Skrivet av Tobias Fridman, den 22. aug, 2013
Vi är nu tillbaka i Sverige efter en härlig vecka på La Fontana och har redan börjat fundera på när vi ska åka igen!
Huset, poolen och byn överträffade alla våra förväntningar. Huset är mycket charmigt (dessutom rent, snyggt och luftigt) och minnet av att sitta i skuggan i trädgården och grilla är något vi kommer bära med oss genom höst och vinter och längta tillbaka till.

Läget är utmärkt för både längre och kortare utflykter även om det i vårt fall med fem små barn mest blev bad. Både i poolen med svalt källvatten och i medelhavet.

Vi fick uppleva en äkta och genuin del av Italien och kan särskilt rekommendera den goda hemlagade maten på Osterian som ser ut som en alphydda någon kilometer längre upp längs vägen förbi Casoli.

Familjerna Sjöberg och Fridman
genom Tobias
E-post:
Skrivet av Micke, den 30. jul, 2013
Nu har vi njutit av en veckas underbar vistelse i Casoli och på La Fontana! Otroligt mysigt boende uppe i bergen i den väldigt charmiga byn Casoli.

Vi har hunnit med bland annat Lucca, Pisa, Florens och Cinque Terre som ligger på bekvämt avstånd men samtidigt hunnit med att njuta av lugnet och det genuina på La Fontana och i den närliggande byn Camaiore.

Rekommenderas varmt för den som vill ha nära till mycket och en del av det genuina italienska.

Varma hälsningar familjerna Olsson & Brander


E-post:
Skrivet av Caroline, den 19. jul, 2013
Ulla och Patrick, vi är glada att vi fick chansen att spendera vår Toscanasemster i erat hus!

Det var så bra som vi trodde att det skulle vara, till och med bättre.
12 personer, 6 vuxna och 6 barn, var vi som bodde i huset.
Casoli är fantastiskt vackert med en utsikt man inte kan se nog av.


I höst kommer vi att tänka tillbaka på stranden Marina di Vecchiano, Emilio e Bona restaurangen vid bergetsfot, marknaden i Camaiore,
middagar och frukostar i huset och poolen som barnen älskade.

Ulla och Patrick är otroligt hjälpsamma och omtänksamma som värdpar.

Varma hälsningar Caroline med resesällskap


Skrivet av Göran Mårtensson, den 26. jul, 2012
PACKABAG, ett gäng resvana kronobergare, som har bevistat stora delar av världen både tillsammans och var och en för sig. Vi har under åtta dagar bott på La Fontana i Casoli. Ett fantastiskt boende i huset som hänger på bergssidan i bergen några mil norr om Pisa. Under vår vistelse i Toscana har vi haft varannan dag med sol och bad, medan vi de andra dagarna har rest runt i landskapet och fått del av kulturen. Vi har varit i Florens, Lucca, Volterra, 5 Terre samt besökt ett antal vingårdar. Med andra ord en vecka med mycket! Vi Tackar för den gästfriheten som Ulla och Patrick har gett oss både före och under vår tid i Italien och rekomenderar varmt ett besök i värdpardets villa.

Hälsningar från Peppe, Annika, Calle, Kjelle, Annlouise, Birgitta, Anneli, Göran.E-post:
Skrivet av Johan, den 24. jun, 2012
In august of 2011 I spent a week at la Fontana with a few of my best friends. We had the most amazing stay! Arriving at the house is such a great start to the week, with everyone walking around in awe, opening door after door to one gorgeous room or balcony after the other. Despite temperatures close to 40°C we always enjoyed cool nights that far up in the mountains.
Since it was as hot as it was, we spent a lot of time at the beach. We all agreed that avoiding the crowded beaches in Viareggio is to prefer. Instead, we usually went to Marina di Vecchiano which offered plenty of space and nice water.
Thank you Ulla & Patrik for all your help and for making the rental so easy. We'll be back!
/Varbergsgänget


E-post:
Skrivet av Ann, Patrick, Petra, Silvain, Johan, David, Theo och Anton, den 15. apr, 2012
We arrived around 7 pm on Friday Easter and the roads in Casoli were all bordered with candles, it was magical. La Fontana is fantastic; the interior is so incredibly tasteful, practical and comfortable and outdoor is tremendously beautiful. We were two families (4 adults and 4 children) and we all enjoyed every minute. We visited Pisa, Lucca and Viareggio; driving up and down from Casoli on the narrow road made my daily adrenalin shower while the Mediterranean, the olive trees and playing games 'at home' were therapeutic. Our little French and/or Swedish group truely enjoyed your hospitality, La Fontana, Casoli, Tuscany and of course the Italian foods and vines. We wish to return soon again.


E-post:
Skrivet av Karl, den 3. sep, 2011
Tusen tack för en makalöst trevlig vistelse i Toscana! Bättre boende går inte att finna. I La Fontana spenderade jag och mina vänner sommarens klart trevligaste vecka, samtliga inblandade var saliga. Och ett mer omtänksamt värdpar får man leta efter.