Guestbook
Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Torbjörn, Anita, Peter, Gun, Stefan, Agneta och Eva, den 10. aug, 2011
Först och främst vill vi tacka Ulla och Patrick att vi fick möjligheten att besöka La Fontana, vilket underbart hus och plats.

Vi hade en dröm om Toscana och en bergsby, en riktigt genuin och härlig plats. Ibland blir det bara så bra, allt detta som vi hade pratat och drömt om slog in.

Under veckan vi gästade La Fontana gjorde vi korta och långa utflyker, badade och vandrade samt lagade härliga middagar varje kväll i La Fontana.

Vi återkommer mer än gärna.

Hälsningar från Sandvikengänget.


E-post:
Skrivet av Lena Umberg Karte, den 29. sep, 2010
Vi instämmer i tidigare inlägg. Fantastiskt välordnat och fint hus och Toscana är ett otroligt vackert landskap. När vi väl vant oss vid de slingriga bergsvägarna tog vi oss galant upp och ned och besökte alla de kända platserna. Vill särskilt nämna en liten restaurang högt ovanför Santa Anna - slingrig väg men väl värt ett besök. Hälsningar från Lena, Thomas,Lilian och Tommy


E-post:
Skrivet av Lisa Malmström, den 5. aug, 2010
Har just kommit hem från en underbar vecka med familjen i La Fontana och Toscana. Vi kunde inta ha haft en bättre semester med underbara middagar och kvällar i pergolan. Huset är fantastiskt och likaså trakten. Vi blev alla förälskade i Toscana!

Lisa, Göran, Carro, Justin, Malin, Anna och Henrik


E-post:
Skrivet av lotten och tommy jonsson, den 17. jul, 2010
vilka dagar, guuuuuuuuuu så vackert hus och toscana har nu flyttat in i hela vår familjs hjärtan!
vi har ätit den ljuvaste maten, badat och sett de ljuvligaste böljande landskapen men inget toppar utsikten från sovrumsfönstret, helt fantastiskt!
tack ulla och patrick för att vi fick möjligheten att få njuta av ert hus, vi planerar redan en tripp tillbaks...varmkram lotten & tommy med ungar


E-post:
Webbsida: www.lottensvita.blogspot.com
Skrivet av Andrea Viñals, den 7. jul, 2010
Vacker, avkopplande, fantastisk. Tack Ulla och Patrik för underbara dagar i La Fontana. Hälsningar från Gourmet gruppen.


E-post:
Skrivet av Andrea Viñals, den 7. jul, 2010
En liten sallad..


E-post:
Skrivet av Andrea Viñals, den 7. jul, 2010
Vi har haft underbara dagar!


E-post:
Skrivet av Jesper Rognefall, den 6. jul, 2010
Vi besökte La Fontana under midsommarveckan och kunde inte vara mer nöjda. Stort och rymligt hus med fantastisk utsikt över bergen och havet. Dessutom beläget i en lugn och stilla by men ändå nära till både bad och bra restauranger. Tack till Patrick och Ulla för er gästvänlighet, vi kommer mer än gärna tillbaka nästa år!

Bästa hälsningar

Växjögänget


E-post:
Skrivet av Gunnel Murmester, den 30. sep, 2009
Mellan 22-25.9 2009 besökte jag och min reskamrat Italien och La Fontana.Vi fick fyra soliga dagar, med behaglig temperatur i såväl luft resp. vatten. Våra resa upp till Casoli från Pisa, blev lite omständig. Det var mörkt och vi kunde inte riktigt orientera oss, men med hjälp av snälla vägvisare och bybor lyckades vi till slut. Det var med stor tacksamhet vi fick bo i Patrick och Ullas vackra hus. Fantastiska vyer och trots att det var en liten by fanns det mesta vi behövde, lite mat,färskt bröd och två barer. Att ta en kopp kaffe eller ett glas vin i solnedgången kan rekommenderas.
Efter dagsutflykter i omgivningarna längtade vi hem till "vår terass" där vi intog våra middagar.
Ett tips! Ta med ficklampa. Hoppas att flera får möjlighet att uppleva La Fontana. Gunnel och Margaretha.


E-post:
Skrivet av Gunnar och Karin Broms, den 19. jul, 2009
Vi är nu tillbaka efter en härlig vecka i ert hus. Vi njöt verkligen hela tiden och åt våra frukostar i trädgården utanför köket, förmiddagskaffet på övre terassen, lunchen i den svala matsalen och middagen (ofta grillat) i trädgården igen i ljuset av lyktorna. Vi gjorder utflykter till Forte dei Marmi, Cinque Terre, Pisa och Lucca och vi firade vår sons födelsedag med en härlig middag på den fantastiska restaurangen i Monteggiori.
Ett stort tack för en underbar vistelse i ett fantastiskt hus!
Gunnar och Karin 090711-18


E-post:
Skrivet av Sirpa Jansson, den 30. mar, 2009
Helt underbar vistelse fick jag och en vän till mig i La Fontana sommaren 2008..
Underbara vyer..vackert hus..och även omgivningen runt Casoli..
Tack Patrick o Ulla att ni möjliggjorde detta för oss..Kram Sirpa


E-post:
Skrivet av Claudia Noueched, den 6. mar, 2009
La Fontana?
Una sola palabra ..
Only one word ..
Solo una parole ..
Endast ett ord ... Fantastico!!

thank you for a wonderful weekend..


E-post:
Skrivet av Lena Johansson, den 6. mar, 2009
Ett fantastiskt helt ostört hus med underbar utsikt! Läget i Toscana med närhet till Pisa, Lucca, Florens, Cinque Terra och inte minst de trevliga badorterna vid kusten är oslagbart. Oavsett tidpunkt på dagen kan du välja sol eller skugga då det finns uteplatser i alla väderstreck. Tack till Ulla och Patrick (mycket charmigt värdpar) för en oförglömlig vistelse. Som tur är ses vi på nytt i La Fontanai juni. Kram


E-post:
Skrivet av Homero Alvarez, den 6. mar, 2009
Ett sagolikt paradis på jorden! Bara resan dit är en upplevelse utan jämförelser. Och utsikten är ren magi!! På morgonen när dimman sveper in mellan bergen... Helt fantastikt. Stort tack för en underbar vecka!!!
/Homero


E-post: